Categories
beteve.cat

El Gremi de Restauració, en contra de la limitació d’horaris de terrasses: “No eliminarà el soroll”

L’Ajuntament de Barcelona ha posat fil a l’agulla per reduir el soroll nocturn a Barcelona i una de les mesures que vol implementar consisteix a limitar l’horari de les terrasses del carrer d’Enric Granados. La decisió, però, ha xocat frontalment amb el sector de la restauració, que ha deixat clar que no dona suport a la proposta.

Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració, ha afirmat que “el govern ha traït la seva paraula” i ha insistit, una vegada més, que obligar a tancar abans les terrasses no posarà fi als problemes de soroll nocturn: “És trampós intentar reconduir els aldarulls i l’incivisme que es produeixen a altes hores de la matinada, quan les terrasses estan tancades, per fer creure que tenim un problema d’horaris”.

Denuncien dos anys de pèrdues

Pallarols assegura que aquesta decisió és una trava més per a la recuperació del sector i recorda que encara arrosseguen les conseqüències de la crisi econòmica derivada de la covid: “Hi ha empreses amb dos anys de forat econòmic, amb pèrdues i endeutaments, que posen en greu risc la viabilitat de molts negocis i llocs de feina”.

“Hi ha empreses amb dos anys de forat econòmic, amb pèrdues i endeutaments, que posen en greu risc la viabilitat de molts negocis”
Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració

A més, el gremi diu que Barcelona té els horaris més restrictius de Catalunya.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: