Dalmases “accepta” ara que la subdirectora del FAQS “es va sentir intimidada”

L’episodi posterior a l’entrevista a Laura Borràs va ser una “discussió acalorada” i la subdirectora del FAQS “es va sentir intimidada”. Aquestes són les paraules que ha fet servir el diputat de Junts, Francesc de Dalmases, per a admetre els fets pels quals està sent investigat. Les expressa en una carta, avançada per El Periódico i a la qual ha tingut accés ElNacional.cat, en què l’exvicepresident del partit i col·laborador estret de Laura Borràs trasllada que no compareixerà a la comissió de l’estatut dels diputats que investiga el seu cas. Malgrat tot, la comissió, que avui ha tingut coneixement d’aquesta missiva, li oferirà de totes maneres la possibilitat d’una audiència prèvia.

L’escrit data del passat dilluns i es dirigeix a Jaume Alonso-Cuevillas, president de la comissió de l’estatut dels diputats. Francesc de Dalmases explica que ha tingut coneixement del procediment obert i avança que no podrà comparèixer davant l’òrgan per motius de salut, en trobar-se en situació de baixa mèdica. Malgrat tot, el diputat entra en la qüestió de fons, “acceptant” que, acabada l’emissió del programa, va “mantenir una discussió acalorada” amb la periodista “que, segons ha manifestat, es va sentit intimidada per la situació”. En aquest sentit, reitera les “disculpes” que assegura que ja va demanar en el seu moment i a la comissió de control de la CCMA. I es remet justament a les seves explicacions en seu parlamentària per renunciar a la compareixença: “Dono, per tant, la meva conformitat per tal que aquesta comissió resolgui sense més tràmit la proposta de resolució definitiva que procedeixi”.

La redacció d’ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l’última hora de la notícia, actualitza la pàgina.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *