Concerts de la Mercè 2022: actuacions al Moll de la Fusta i la platja del Bogatell | DIRECTE

Un centenar d’artistes actuaran als concerts de la Mercè 2022 a Barcelona. Els escenaris del BAM, el Cultura Viva i el Mercè Música s’ompliran de la millor música amb els espectacles d’artistes de les escenes local, nacional i internacional. Si no et vols perdre cap actuació, a betevé podràs seguir en directe els concerts de la Mercè 2022 per la TDT i el web.

Aquest divendres, a partir de les 21.15 h, podràs veure els espectacles de Bobbyblock, Munic HB, La Blackie, Holics, La Peque Fortuna, La Elite, Sin Bragas i Santa Salut als escenaris del Moll de la Fusta i la platja del Bogatell. Tan bon punt finalitzin les actuacions musicals, podràs recuperar els concerts de:

La Élite + Sin Bragas31FAMSanta Salut

La Mercè 2022 | Guia completa sobre la Festa Major de Barcelona
Viu les Festes de la Mercè 2022 a Barcelona del 23 al 26 de setembre

Caps de cartell dels concerts de la Mercè 2022

Entre els plats forts dels concerts de les Festes de la Mercè 2022, destaquen noms com Lola Índigo, Doctor Prats, La Pegatina, La Oreja De Van Gogh, Alizz, Els Catarres, Miki Núñez, Itaca Band, Stay Homas o Delafé y las Flores Azules. Les propostes estaran repartides entre els escenaris situats al Teatre Grec, els Jardins del Doctor Pla i Armengol, la platja del Bogatell i la ronda de Sant Antoni o l’avinguda de la Maria Cristina.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *