Categories
ELMONDELATELE.CAT

CANVIS 8tv suprimeix el programa de Dani Senabre i anuncia un nou espai de cites: “Strip Dates”

La cadena privada reformula la seva graella a partir del dilluns 31 i “El Circ” estrenarà una secció per trobar parella sense roba

(Hi haurà ampliació)

8tv prepara canvis imminents a la seva graella. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, el programa d’esports Senabre contraataca ja no tornarà a l’antena de la cadena privada. 8tv ha decidit aturar el format “perquè, tot i que és un bon programa, l’hora i les audiències no han acompanyat“, apunten fonts de la cadena. Tot i això, la intenció de la direcció de la cadena és que Senabre torni al gener amb un nou programa i horari.

Senabre contraataca estava presentat pel periodista Dani Senabre, ex presentador del Tu diràs de RAC1 i s’emetia de 20.30 a 21.30h, una franja que la emporada passada ocupava Albert Lesán i el seu Rondeando. Tot i això l’audiència no ha complert les expectatives i s’ha situat per sota del 0,5% en la majoria de dies.

A partir del dilluns 31 d’octubre, el seu buit l’ocuparà El Pentàgon de Vicent Sanchis que d’aquesta manera competirà de ple amb el TN Vespre de TV3, mentre El Circ de Frank Blanco avançarà el seu horari a les 22.30h.

No serà l’únic canvi que viurà 8tv els propers dies. Aquest dijous El Circ va anucniar que prepara una nova secció que es dirà Strip Dates. Serà un programa de cites on les persones que hi participin es coneixeran sense roba. A mesura que tinguin cites s’aniran vestint fins a acabar sopant en un restaurant.

💕 I si la millor manera de trobar l’amor fos començar pel final? 🔃

💥 La manera de fer match que ningú no ha fet a televisió

Això serà Strip Dates ♠♦♣♥#ElCirc pic.twitter.com/KC3jNQl7oz

— EL CIRC (@elcirc8tv) October 27, 2022

L’entrada <span>CANVIS</span> 8tv suprimeix el programa de Dani Senabre i anuncia un nou espai de cites: “Strip Dates” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, 8TV

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: