Categories
ELNACIONAL.CAT

Atlantica eleva un 4,7 % la seva facturació en el primer semestre de l’any

Atlantica Sustainable Infastructure ha tancat el primer semestre de l’any amb uns ingressos de 544,4 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 4,7 % interanual, segons ha informat la companyia.

En els sis primers mesos de l’any, la companyia d’infraestructures sostenibles va registrar un benefici de 4 milions d’euros, davant les pèrdues de 6,7 milions d’euros del mateix període de 2021. També va augmentar el seu resultat brut d’explotació (Ebitda) en un 3,7% interanual, fins als 394,4 milions d’euros, i va generar un flux de caixa disponible per a la seva distribució de 115,0 milions d’euros, un 6,7% més.

D’altra banda, la producció de la cartera d’energies renovables del grup va augmentar un 33,5% en el primer semestre de 2022 en comparació amb els sis primers mesos de l’any passat. Així mateix, la companyia assegura que ha seguit “el ritme previst d’inversions” i des de començament d’any, amb 100 milions d’euros.

Segons va indicar Atlantica, una part d’aquestes inversions són fruit del “creixent enfocament de l’empresa en el creixement a través del desenvolupament i la construcció de nous projectes”. El mes de juliol passat, la firma va tancar un acord de 12 anys que permetrà a la companyia construir una subestació i una línia de transmissió que donarà servei a una nova mina a Sud-amèrica. S’espera que la subestació entri en funcionament el 2024 i que la inversió sigui d’aproximadament 11 milions d’euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: