Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Aragonès demana “deixar de banda” les “batalletes”

El president del Govern, Pere Aragonès, ha agraït als consellers de Junts el seu “compromís” amb el Govern i els ha traslladat la seva “confiança i suport”. “Ningú s’ha expressat en una línia contrària”, ha dit preguntat per si la suspensió de Laura Borràs com a presidenta del Parlament posa en perill l’acord de Govern amb Junts. “Podrem avançar d’una forma molt més clara i perceptible si tots contribuïm a deixar de banda aquestes batalletes”, ha defensat Aragonès, que s’ha negat a comentar sobre les crides entre alguns sectors de Junts a trencar amb ERC pel cas Borràs. Amb tot, Aragonès està “contacte permanent amb Junts”, diu, amb la intenció de “generar els millors dels climes possibles perquè el Govern pugui continuar”.

“Hi ha voluntat perquè continuem amb tota determinació”, ha afegit. Aragonès també està determinat a continuar a la taula de diàleg amb el govern espanyol, si bé ha remarcat que està disposat a escoltar “totes les propostes sobre la taula”. “De cara a finals de setembre o principis d’octubre, si hi ha una proposta concreta, l’escoltarem amb molta atenció”, ha dit referint-se als seus socis de govern.

 

Suspensió de Borràs

A la reunió de govern d’aquest dimarts no s’ha tractat la suspensió de Borràs com a presidenta del Parlament, segons Aragonès. El president creu que la setmana passada es va viure una situació “complexa” al Parlament, però ara aposta per posar “els reptes del país per sobre d’aquestes circumstàncies”. “Ens hem de sobreposar a les dificultats”, ha reblat.

Per això, Aragonès ha demanat “aïllar tota crítica no constructiva” i “buida” que “puguin respondre a interessos de partit”.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: