Aquest model de Toyota passa del lloc 25 al 8 dels cotxes més venuts a Espanya en un sol mes

Toyota es manté com la marca més venuda a Espanya en aquest 2022. La firma japonesa, que també és una de les més venudes a tot el món ha firmat un altre mes sensacional de vendes a l’octubre, consolidant-se al primer lloc per sobre de Kia o Volkswagen.

Un bon moment a Espanya que en gran part es deu a estratègies com l’oferir sistemes d’electrificació en totes les gammes. No hi ha segment en el qual Toyota no hagi introduït algun model assistit per algun sistema d’electrificació.

Encara que no hem d’obviar que aquest èxit també es deu a alguns models en particular. Per exemple al Toyota Corolla. El representant de la marca nipona al segment dels compactes està sent clau en l’esdevenir de la firma japonesa.

Toyota Corolla

El Toyota més venut a Espanya és el Corolla

Un model que va generar certa preocupació al setembre. Perquè el Toyota Corolla no ha deixat de moure’s entre els models més venuts a Espanya. Amb prou feines ha sortit del top 10. Però el setembre no va ser així. El Corolla va matricular 811 unitats i va caure fins a la posició 25 dels més venuts.

Però allò va ser una petita ensopegada. El Corolla s’ha recuperat l’octubre, mes en què ha matriculat 1.204 unitats. A més, tampoc no ha perdut el seu estatus en el còmput global de vendes de l’any 2022. Acumula 14.323 matriculacions entre gener i octubre, sent el Toyota més venut a Espanya i el cinquè model més comercialitzat en aquest territori.

El C-HR amenaça el regnat del Corolla en Toyota

Encara que haurà d’anar amb compte. Perquè el Toyota C-HR, segon model més venut de la firma nipona a Espanya, amenaça la seva posició. El SUV japonès va ser el sisè model més venut l’octubre amb un total de 1.322 matriculacions. I amb elles suma 14.166 unitats venudes entre gener i octubre.

Així mateix, Toyota és una de les tres marques que ha aconseguit posar fins a dos models entre els 10 més venuts a l’octubre. Les altres dues són Citroën (C3 i C3 Aircross) i Hyundai (Tucson i Kona).

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *