Categories
beteve.cat

Així serà la manifestació dels sindicats a Barcelona per la vaga del 25 de maig a l’ensenyament

Ja es coneix el format de la manifestació a Barcelona que els sindicats d’educació faran amb motiu de la vaga de l’ensenyament el 25 de maig. USTEC, CCOO, la Intersindical, Professors de Secundària, UGT, CGT i USOC fan una crida a protestar contra la gestió del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray; una mobilització que serà unitària dels sindicats i més multitudinària que les accions del primer dia de vaga, el 17 de maig, quan es van fer piquets informatius en diversos punts de la ciutat.

A continuació et detallem en què consistirà la manifestació del 25 de maig amb motiu de la vaga d’ensenyament.

Vaga de professors: dels Jardinets de Gràcia a Educació

El recorregut previst per a la manifestació del 25 de maig és anar des dels Jardinets de Gràcia fins al Departament d’Educació, a la via Augusta. La marxa començarà a les 11.30 h i busca unir tota la comunitat educativa en vaga de Catalunya. Per això, els sindicats han posat un autobús que sortirà de les 7.45 h de Lleida i que farà parada a Mollerussa, Tàrrega i Cervera per arribar a Barcelona abans de l’inici de la manifestació.

Els sindicats convocants de la vaga del 25 de maig i de la manifestació ja han compartit la convocatòria a les xarxes socials contra una conselleria “inoperant, altiva i gens dialogant”. Cal recordar que aquest dia està prevista una vaga a l’ensenyament total, a diferència del 17 de maig, que va ser parcial.

Segueixen les mobilitzacions contra una Conselleria inoperant, altiva i gens dialogant.@USTECSTEsLLEIDA pic.twitter.com/uIfoaawWxZ

— Jaume Añe Ros (@JaumeAeRos) May 19, 2022

Una altra manifestació a Barcelona el 9 de juny

El 9 de juny, quan està prevista la quarta jornada de vaga (la segona de les quals serà total), hi ha prevista una altra manifestació a Barcelona. En aquest cas, la marxa arrencarà a la plaça de la Universitat i avançarà fins a la plaça de Sant Jaume, just al davant del Palau de la Generalitat de Catalunya.

En total, entre el maig i el juny hi ha convocats quatre dies de vaga, amb la possibilitat d’acomiadar el curs 2021-22 amb una vaga indefinida. Les retallades, el català a l’escola i l’avançament del calendari del curs 2022-23, entre els motius.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: