Categories
ELMONDELATELE.CAT

ACTRIU ESTIMADA Carol Rovira parla de l’èxit de “Luimelia” i revela el seu pitjor moment: “Va ser un daltabaix”

L’actriu i coach d'”Eufòria” va ser una de les convidades d'”Al cotxe!” d’Eloi Vila a TV3: “El poder de la televisió és brutal”

Al cotxe!, el programa de converses íntimes amb Eloi Vila va tornar aquest dissabte a TV3 amb nou horari. Ara s’emet els dissabtes a les 19h, abans del concurs de Llucià Ferrer, Atrapa’m si pots. Al primer programa, Vila va comptar amb l’actriu Carol Rovira i el coreògraf Albert Sala, coneguts per la seva participació al talent show Eufòria i pel recent estrenat Eufòria Dance.

La primera en pujar al cotxe va ser l’actriu de Camarles (Baix Ebre) a qui van recollir a l’aeroport del Prat després d’un viatge a la República Dominicana. “He anat sola. M’ha encantat, he après a surfejar, he conegut gent, artistes… Han passat coses molt boniques”, va explicar.

L’actriu també va explicar que estava rodant una sèrie a Berlín i en alemany tot i no conèixer l’idioma. “M’he après el paper de memòria. Vaig fer el càsting en anglès i em van agafar. Quan em van donar els guions estaven en alemany i vaig al·lucinar. Ho veia impossible però ho he aconseguit”, va reconèixer.

La Riera”

“Luimelia”

Rovira de 33 anys, va recordar els seus inicis a la telenovel·la La Riera de TV3 l’any 2016 i el seu salt a Madrid a la sèrie Amar es para siempre on va interpretar una història d’amor entre dues noies. Una història que va triomfar i Atresmedia va decidir fer una seqüel·la amb Luimelia amb les dues noies com a protagonistes. L’èxit encara va ser més gran, sobretot a l’Amèrica llatina on es va viure la història amb autèntic fervor.

“És molt bonic que una història tingui aquest ressò i canviï tantes consciències i ajudi a moltes noies. Aquest poder que té la televisió és brutal”, va explicar.

“‘Eufòria’ va ser un boom molt heavy”

Rovira també va parlar del seu paper com a coach d’Eufòria, el gran èxit de TV3 de la temporada pasada. “Tenia la intuïció que el programa aniria bé, però va ser un boom molt heavy”. Després d’aquests anys d’èxits, l’actriu va reconèixer que ara “em sento més segura de mi mateixa”.

L’actriu va reconèixer que de jove va fer patir als seus pares. “Me mare sempre m’ho diu que només volia sortir de festa i tornava a les sis del matí. Ara soc molt familiar. El meu delieri és anar a fer una paella amb la família i fer una vida terrenal”. Rovira és la mitjana de tres germans: El Joan és músic i l’Àlex, ingenier mecànic.

Carol Rovira amb els seus pares i germans

Un dels seus pitjors moments va ser la mort del seu avi. “Es va morir de cop. Va ser un daltabaix”, va explicar. Sobre el seu futur, l’actriu vol seguir endavanat amb la seva carrera però amb la il·lusió de poder viure a Barcelona i tenir fills, tot i que ara no té parella.

🚘 Estem eufòrics! Arrenca la nova temporada d’@alcotxetv3 amb @VilaEloi al volant. I els primers convidats a pujar-hi són dos membres claus d'”Eufòria Dance”: la presentadora Carol Rovira i el coreògraf i cap del jurat, Albert Sala#AlCotxeTV3

📺 https://t.co/tuR8cH0pOq pic.twitter.com/vZBVLmS2zh

— TV3.cat (@tv3cat) December 3, 2022

L’entrada <span>ACTRIU ESTIMADA</span> Carol Rovira parla de l’èxit de “Luimelia” i revela el seu pitjor moment: “Va ser un daltabaix” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, AL COTXE!, CAROL ROVIRA

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: