Categories
ELNACIONAL.CAT

Zalando té els texans favorits de la Jennifer López i altres celebrities: el truc que transforma el teu cos

Una de les peces que mai no passen de moda són els texans. Des que es van començar a utilitzar s’han fet de totes les formes i colors. De turmell, estampats, pedaços, acampanats, estrets, cintura alta, butxaques, cremallera, encaix, esfilagarsades, entre d’altres. No hi ha armari en el qual no puguem trobar algun model de texà, ja sigui més o menys ample, amb un color més o menys clàssic, o d’un estil més formal o modern. Un dels aspectes clau pels quals han triomfat els texans són clarament la seva versatilitat, i és que la infinitat de combinacions que ens permeten és una cosa a què ningú no vol renunciar, i que ens ajuda a treure el màxim profit del nostre vestuari.

Així estableixen els pantalons texans|vaquers push up a la Jennifer López

L’autèntica revolució en pitillos la té Zalando

Amb el pas dels anys hem anat demandant nous tipus de texans, i s’han obert pas per exemple els texans que ajuden a estilitzar cames i malucs, perquè puguem veure’ns amb una figura ideal alhora que continuem igual de còmodes. En aquest sentit, Zalando ens ofereix un texà pitillo amb push up, que des del turmell fins als malucs ens ajuda a tenir un look espectacular i amb una infinitat de possibilitats per combinar.

En color blue denim i per un preu de 79,90€ (amb enviament i devolució gratuïts), aquests texans que ens porta Zalando són un aliat molt a tenir en compte per a aquesta tardor que comença, i en el qual de bé segur els texans seran un dels protagonistes a l’hora de vestir.

Artistes mundialment reconegudes com a la Jennifer López ja han demostrat la seva devoció per la moda texana, i ara és el moment perquè també nosaltres puguem lluir una peça| que ens dibuixarà unes cames estilitzades per al nostre dia a dia.

Texans|Vaquers push up

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *