Xavi Hernández espanta Joan Laporta amb una exigència innegociable per anar al Barça

Joan Laporta i la direcció esportiva del Barça continuen treballant sense parar per trobar el substitut ideal per a Ronald Koeman. I en les últimes hores ha tornat a guanyar força el nom de Xavi Hernández, que fins fa uns dies semblava una opció remota.

Les dificultats per portar ara Robert Martínez, Ten Hag o Jürgen Klopp, però, han reactivat les opcions de Xavi Hernández, que continua esperant al Qatar una trucada de Laporta per aprofundir en les negociacions. El Barça tampoc no descarta altres noms, com els d’Antonio Conte, Andrea Pirlo o fins i tot Albert Capellas, encara que Xavi cada vegada té més punts a favor seu per acabar sent l’elegit, si es compleixen certes condicions.

Xavi Hernández, entrenador de l’Al Sadd qatarià / EFE

Xavi vol ser com Ferguson

El principal problema, més enllà de les friccions entre Laporta i Xavi fruit de la implicació de l’entrenador amb la candidatura de Víctor Font, sorgeix en la visió que té Xavi de les funcions que vol assumir en el club. Segons informa aquest dijous Ok Diario, el tècnic pretén ser el cap visible en tota l’àrea esportiva, un paper de general mànager semblant al qual tenia Alex Ferguson al Manchester United.

Això significa decidir les altes i les baixes, però també participar en les negociacions dels fitxatges o incorporar persones de la seva confiança per a diverses parcel·les, com seria el cas dels metges.

Joan Laporta continua fent-li voltes a quina seria la millor opció per substituir Koeman / EFE

Les pretensions de Xavi Hernández xoquen amb l’organigrama creat per Joan Laporta, ja que minimitzaria figures com la de Jordi Cruyff, que per alguna cosa continua apostant pel fitxatge de Robert Martínez.

Xavi Hernández, una opció que no genera consens

D’altra banda, una part de la junta directiva del Barça encara tenen molt presents les declaracions de Xavi durant la campanya electoral, en la qual l’entrenador, considerat un actiu del club, no va negar la seva estreta vinculació amb Víctor Font, que ja per aquells dies havia apujat el to en les seves crítiques a Joan Laporta.

De tota manera, Laporta espera trobar el punt intermedi entre la seva visió de com ha de ser la gestió del Barça i la de Xavi Hernández, ja que si Klopp, Robert Martínez i Ten Hag continuen sent impossibles és conscient que el fitxatge de Xavi pot acabar sent pràcticament imprescindible. Al final, doncs, podria donar-se el cas de què Laporta i Xavi, culers fins a la medul·la, acabin veient que la millor opció per al Barça és unir-se en un nou projecte. Koeman, mentrestant, continua esperant notícies.

 

Imatge principal: Xavi Hernández, un dels candidats per substituir Ronald Koeman a la banqueta del Barça / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *