Xantal Llavina, dona de Quim Masferrer, va estar casada amb un altre VIP de TV3

Xantal Llavina és una de les estrelles de Catalunya Ràdio i TV3. Un gran programa sobre emprenedoria, Revolució 4.0 que també té versió televisiva els estius. Ja té a punt l’estrena de la nova temporada del seu programa produït per El Terrat a TV3. Aquest cap de setmana Llavina ha preparat una festa d’aniversari pels 50 anys de la seva parella, l’actor Quim Masferrer. Tenen una filla en comú, Xantal de 6 anys i són una de les parelles més mediàtiques del país. Però no és la primera parella mediàtica de la periodista de 45 anys. Abans havia estat casada amb un company de TV3, el presentador d’Esports, Rafel Bagot.

Rafel Bagot, TV3 / Xantal Llavina amb Buenafuente, TV3

Xantal ara viu en parella amb el foraster però abans es va casar amb en Rafel, es van divorciar, va estar 5 anys sola i després va conèixer en Quim de qui diu “És l’home de la meva vida“. La Xantal  Llavina va estudiar Empresarials per seguir l’empresa familiar, Motors Llavina, però la seva vocació de periodista la va fer ser una de les cares més populars de TV3, a programes com En directe o El club. Va arribar a ser presentadora principal de L’estiu en directe. Durant aquells anys fent entreteniment a TV3 va conèixer Rafel Bagot i va sorgir l’amor.

Bagot, Llavina i Masferrer, TV3

Aquest cap de setmana els espectadors han recuperat Rafel Bagot fent els Esports al 3/24, mentre Quim Masaferrer i Xantal Llavina preparen els seus respectius retorns a TV3. Bagot va tornar a casar-se amb una parella estrangera i tenen dos fills. L’amor a TV3 va i ve. Però sempre torna. Tots guapos i amb èxit professional. Aquest estiu torna a TV3, Revolució 4.0.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *