Vox afirma que Aragonès i Illa són el mateix

El president de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, ha assegurat aquest dimarts que el seu grup votarà en contra tant de la candidatura del president del PSC al Parlament, Salvador Illa, com la del candidat d'ERC, Pere Aragonès, perquè els dos comparteixen el mateix "projecte ideològic" que ha portat Catalunya a la vora de "l'enfrontament civil". "Votarem que no a qualsevol candidat del separatisme o de l'esquerra", ha deixat clar en una compareixença a la sala de premsa del Parlament després de la reunió amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs. També ha exigit que es posi fi al "cordó profundament antidemocràtic" que està promovent, diu, tant "el separatisme com l'esquerra".

"Vetllarà per l'interès general en el Parlament de Catalunya?". És la pregunta que Garriga li ha traslladat a Borràs en el marc de la ronda de consultes de cara a la investidura. El líder de la formació d'extrema dreta al Parlament li ha exigit que compleixi amb el "principi de neutralitat". "Tots coneixem bé la senyora Borràs. És una separatista radical que no tindrà cap objecció en saltar-se la llei per afavorir la seva agenda totalitària i rupturista", ha denunciat. També ha advertit que Vox s'erigirà en "defensor de la llei" i que, a diferència dels aes partits polítics, no només presentaran recursos judicials contra totes les decisions que vulnerin la llei, sinó que acudiran als tribunals "amb noms i cognoms dels responsables d'aquestes decisions".

Garriga també ha admès que no ha mantingut reunions amb cap dels aes grups parlamentaris, tot i que ha dit que la seva formació ve a donar veu a tots aquells catalans que estan farts de les "conseqüències del separatisme" i que durant dècades han estat "silenciats".

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *