Veïns de Ciutat de Valls reclamen al comú més atenció i cura del barri

Els veïns de Ciutat de Valls estan farts de reclamar al comú d’Andorra la Vella que presti més atenció al barri i que hi faci alguna actuació en profunditat per actualitzar la zona, que consideren molt deixada de la mà de Déu. El malmetiment d’un esglaó d’una escala que hi ha a la zona de l’Estela és l’enèsima situació “deplorable” que denuncien.

Els veïns lamenten que la corporació comunal sols actuï a rebuf de les queixes. Demanen que hi hagi un pla d’actuació global que no es demori més i que serveixi, com a mínim, per sanejar tots aquells espais públics que presenten deficiències i que acaben sent un perill. De fet, les lloses trencades de l’esglaó malmès a punt han estat, aquest matí, de fer caure algunes de les persones grans.

lloses
Les rajoles ‘mogudes’.

Operaris comunals s’haurien acostat a l’indret per prendre nota de la situació i activar l’actuació que s’escaigui. Però alguns dels veïns consultats lamenten que, al capdavall, tot acaben sent “pedaços que no suposen cap solució real i menys encara definitiva”. D’aquí que reclamen més atenció i, sobretot, una actuació integral i decidida.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *