Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Valls marxa vantant-se d’haver fet alcaldessa Colau

Manuel Valls ha formalitzat la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona, una decisió que ja havia anunciat fa uns mesos. Ho ha fet pública a través del seu compte de Twitter, on Barcelona pel Canvi, el seu grup, li ha agraït el seu “compromís amb Barcelona i amb el projecte polític”. Valls, per la seva part, ha assegurat que se sent “honorat d’haver pogut servir Barcelona en aquests dos anys i orgullós d’haver frenat l’independentisme”. “Seguiré defensant la Barcelona capital catalana, espanyola i europea”, ha afegit.

L’actual alcaldessa, Ada Colau, va sumar la majoria necessària de 21 regidors per a ser investida alcaldessa de Barcelona el 15 de juny del 2019 amb els vots dels 10 edils de Barcelona en Comú, 8 del PSC i 3 dels 6 de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls; Eva Parera, ara diputada al Parlament pel PP i l’exministre i exalcalde socialista de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho. D’aquesta manera, l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, que havia guanyat les eleccions, amb el mateix nombre de regidors, per 4.833 vots (160.990 per 156.157 dels comuns), i a qui la mateixa Colau havia declarat vencedor la nit electoral.

 

Molt honorat d’haver pogut servir Barcelona aquests dos anys i orgullós d’haver frenat l’independentisme. Ha estat també un temps marcat per la pandèmia i he procurat contribuir al consens municipal. Com a ciutadà, seguiré defensant la BCN capital catalana, espanyola i europea.

— Manuel Valls (@manuelvalls) August 31, 2021

 

Tots els membres de @BCNpelCanvi agraïm a @manuelvalls el seu compromís amb Barcelona i amb el projecte polític. Marxa un company, un amic, un líder polític. Barcelona és casa teva. Gràcies, Manuel Valls!

— Barcelona pel Canvi (@BCNpelCanvi) August 31, 2021

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *