Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Una taula coixa

La foto del dia és la d’aquesta taula de diàleg entre Catalunya i Espanya al Palau de la Generalitat, amb els dos presidents de govern, Pere Aragonès i Pedro Sánchez, i l’absència de JxCat. Els dos mandataris també s’han fet una fotografia amb els 4 membres de la part del govern espanyol i els 2 de la part catalana a les cotxeres del Palau. En les últimes hores ja s’havia parlat que Sánchez i Aragonès estarien presents almenys a l’inici de la reunió donant per fet que no hi serien al llarg de tota la trobada. De fet, està programada una compareixença davant la premsa dels dos presidents per separat mentre la taula de diàleg està en marxa.

La delegació catalana està formada per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. I en representació del govern espanyol: el ministre de la Presidència, Félix Bolaños; el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta; la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz (Unides Podem); i la ministra de Política Territorial i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez.

JxCat ha quedat fora de la delegació després que el president, Pere Aragonès, rebutgés la proposta de noms del partit amb l’argument que només una de les quatre persones formen part de l’executiu català. Davant d’aquesta situació, el partit de Carles Puigdemont i Jordi Sànchez s’ha negat a canviar la seva proposta.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *