Categories
E-NOTICIES.COM

Una presentadora de Rac1 acusa El Nacional d’inventar-se una informació

La presentadora del programa No ho sé RAC1, Agnès Marquès, ha acusat El Nacional d’inventar-se una informació sobre els “problemes” que tenia per vacunar-se. La periodista ha compartit una captura dels tuits fets pel diari de José Antich i ha manifestat al seu compte de Twitter que “aquesta ‘informació’ és una invenció”.

Aquesta “informació” és una invenció. Deixant de banda el detall menor que no en tinc 42, s’han inventat tota la notícia! ???????? Feliçment, a la primera he obtingut hora per vacunar-me. Demà mateix!!! Au, aquí sí que teniu un titular ? pic.twitter.com/3D0fLCE0nO

— Agnès Marquès Pujolar (@MarquesAgnes) June 10, 2021

Marquès, que ha aconseguit hora per vacunar-se, ha afegit que la informació és “inventada total, total”. “Ells veuen coses a les xarxes i amb elles inventen un relat que els va bé per fer una notícia fake (amb diners públics) que els pugui portar clics (que els ajudin a mantenir l’aportació pública)”, ha lamentat, i ha subratllat que “no és la primera vegada”.

Preguntada per si li havien enviat un missatge, l’expresentadora de TV3 ha remarcat que “no hi ha cap missatge, no”. “Ells han vist una foto al meu IG de la web on demanes hora per vacunar-te. Quan no ets del grup d’edat que s’està vacunant (era el meu cas) et diu “Ho sentim, no ets dels grups que estem vacunant”.

Inventada total, total. Ells veuen coses a les xarxes i amb elles inventen un relat que els va bé per fer una notícia fake (amb diners públics) que els pugui portar clics (que els ajudin a mantenir l’aportació pública). No és la primera vegada.

— Agnès Marquès Pujolar (@MarquesAgnes) June 10, 2021

Agnès Marquès ha afegit en aquest sentit que “jo he posat un “tenim pressa” de les ganes que tinc que em vacunin d’una vegada. That’s all. I fa molta mandra haver d’explicar-ho, sincerament”. “Hauria estat fàcil trucar i preguntar i a partir d’aquí fer un tema, si volen. Però no ho fan mai, és més fàcil inventar”, ha sentenciat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *