Una ofrena a dues bandes

El paper de Laura Antoja a l’Spar Girona des de la seva arribada abans de Nadal serà cabdal per explicar el curs 2020/21 de l’Uni. La primera capitana de l’equip a la Lliga Femenina i fisioterapeuta en el primer títol de lliga el 2015 és ja la mà dreta d’Alfred Julbe en la primera copa. I la líder del vestidor gironí, anímicament molt afectat per la lesió que posa punt final a la temporada de María Araújo, dimarts en l’entrenament previ al viatge a Tenerife. “Són suposicions, perquè l’hem de plantejar amb la major seriositat possible. Ens ho mereixem com a equip, pel dia a dia i els entrenaments que fem i que ens fan créixer com a grup”, diu l’exbase en la prèvia d’un partit que seria de tràmit per la diferència que té el conjunt gironí de l’anada, dimecres a La Laguna (45-79) perquè des del primer moment –0-2 quan havien passat 9 segons i 0-9 en tres minuts i mig– la superioritat va ser manifesta. L’assistent de Julbe apunta en dues direccions a l’hora de motivar el grup per a una tornada en què només per comparèixer ja ho té tot fet: l’afició i María Araújo, que serà a la banqueta.

Sant Jordi

No serà fins d’aquí a tres setmanes, els dies 21 i 24, que les semifinals pel títol de lliga apareixeran en l’atapeït calendari. El València té, la setmana que ve, la final a quatre de l’Eurocopa a Hongria i, d’aquí a quinze dies, és el Salamanca el que té el compromís a Turquia. Temps suficient per pair els darrers sotracs emocionals al vestidor –l’anunci de la retirada de Sonja Vasic quan s’acabin els Jocs, en la prèvia del duel amb l’Avenida del cap de setmana passat, era l’anterior al xoc d’Araújo– i per evolucionar els sistemes en una plantilla encara més reduïda i en què l’encert serà encara més determinant per superar la següent eliminatòria, a doble partit com aquesta, i una hipotètica final al millor de tres, que si és contra l’Avenida serà eterna pels sis antecedents aquest curs (1-5).

Julbe només té el cinc cobert amb Reisingerová i Labuckiene. Laia Palau i Chelsea Gray han de jugar cada cop més temps juntes perquè el perímetre perd Sonja Vasic durant força minuts, amb la sèrbia de quatre com en el cinc inicial avui fa set dies encara amb Araújo. Elonu va estar molt fina dimecres i Ferrari amb la mà calenta (5/6 triples) com Eldebrink dissabte passat a Fontajau (5/7). Queden Júlia Soler i Clàudia del Moral, que segur que avui tindran minuts.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *