Categories
E-NOTICIES.COM

Una neboda de Rull vol fer la competència a la JNC

Rubén Sáez, que prové de la JNC de Rubí, i Mariona Rull, neboda de l’exconseller Josep Rull, lideraran la nova formació juvenil Joves Junts amb la pretensió de convertir-se en “les joventuts de referència” de Junts per Catalunya.

L’organització ha enviat una carta a la direcció del partit per tal d'”esdevenir les seves joventuts” malgrat que la JNC ha donat suport a JxCtat. Joves Junts remarca al partit de Puigdemont “la necessitat que Junts sigui dotat d’unes joventuts de nova creació i proporciones als joves aire fresc” i “noves dinàmiques per fer política”.

La nova formació juvenil “es veu completament capacitada per a ser les joventuts de referència de l’espai de Junts – Junts per Catalunya, però remarca que no vol absorbir cap organització juvenil, atès que aspira a esdevenir l’espai de trobada de totes aquestes diverses sensibilitats polítiques i ideològiques”.

La nova organització “convida” la Joventut Nacionalista de Catalunya, Joves Demòcrates i els joves d’Acció per la República, Moviment d’Esquerres, Independentistes d’Esquerra i de la resta de formacions, que van donar el seu suport a la candidatura de Junts a les eleccions del 14 de febrer d’enguany, a “establir relacions de col·laboració i de dobles militàncies amb Joves Junts”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *