Categories
CATzona

Una ministra de Podem defensa que la Policia no detingui Puigdemont

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, ha defensat en una entrevista a El món a RAC1 que els indults són necessaris perquè “el diàleg fructifiqui” i ha apostat per acabar amb la “judicialització”, i això inclou que Carles Puigdemont i la resta de persones que van marxar per no fer front a causes judicials “puguin tornar” a Espanya.

“Jo crec que aquesta sortida d’Espanya té a veure també amb el mateix procés de judicialització, és una derivada, i acabar amb aquest procés té a veure també amb el fet que ells puguin tornar, és clar”, ha exposat la ministra i candidata a secretària general de Podem.

???? @ionebelarra aposta perquè Carles Puigdemont i la resta d’exiliats puguin tornar i la policia no els detingui si entren a Espanya.

?? Més detalls:https://t.co/qeOUddwilI pic.twitter.com/lR9wHAWHfs

— El món a RAC1 (@elmonarac1) June 10, 2021

Ione Belarra ha remarcat que s’ha de “normalitzar la situació” i “no és normal que no estiguin a Espanya”. Defensant aquesta posició, ha assenyalat que seria “una incongruència descomunal” que defensés la detenció de Puigdemont si traspassés la frontera.

Finalment, ha dit que els indults serien “una bona mesura” perquè el “diàleg fructifiqui”, ja que, segons ella, el diàleg estaria “minat des del minut un” si líders dels partits amb què vol negociar el Govern espanyol segueixen a la presó.

Font: e-noticies: Política – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: