Categories
ELNACIONAL.CAT

Un militar denuncia la censura de les TV sobre els escàndols de Joan Carles

Els escàndols a la Casa Reial són una informació verinosa en mans dels grans mitjans. Tots porten tants anys ocultant els tripijocs del rei Joan Carles que cap gosa ser constant en les denúncies de les corrupteles reials.

A les TV passa massa sovint que quan algú denuncia el vel de misteri i silencia sobre el rei els presentadors el fan callar. Aquesta censura evident la denuncia un militar, expulsat, però militar. Luis Gonzalo Segura:

En las televisiones públicas españolas puedes hacer comentarios machistas, homófobos, racistas, xenófobos o ultraderechistas, incluso simpatizar de sexo con menores, pero que no se te ocurra criticar a Juan Carlos, un delincuente múltiple, te expulsan al instante.

Esto es España

— Luis Gonzalo Segura (@luisgonzaloseg) September 10, 2021

Luis Gonzalo Segura, La Sexta

El que denuncia hauria de fer caure la cara de vergonya a moltes TV: “En las televisiones públicas españolas puedes hacer comentarios machistas, homófobos, racistas, xenófobos o ultraderechistas, incluso simpatizar de sexo con menores, pero que no se te ocurra criticar a Juan Carlos, un delincuente múltiple, te expulsan al instante. Esto es España”

Es refereix a les Tv públiques com TVE. El cas més sonat va ser el de Pilar Eyre.

Pilar Eyre a TVE

Es va estrenar a bombo i plateret el nou debat de La 1 el dia estrella: dissabte a la nit. La Primera pregunta neixia amb ambició de competir amb FAQS, La Sexta Noche i en menor mesura amb Sábado Deluxe. Bon intent de TVE de fer un programa diferent i menys encarcarat del que és habitual.

Li encarreguen a una productora catalana, Visiona TV, de Ferran Cera, un dels fundadors de Canal Català i habitual productor de programes de Xavier Sardà o Mikimoto. L’estrella del programa és, amb Carlos Latre, Pilar Eyre.

Joan Carles GTRES

 Eyre és la cronista i escriptora catalana que més intimitats ha publicat dels Borbons. I amb els núvols que sobrevolen Zarzuela, no la contracten perquè parli de la Pantoja. Dit i fet, el primer dissabte dona informació de Joan Carles i el segon dia més Joan Carles i per postres Urdangarin. El tercer dia no arribarà mai a emetre’s.

Segons anunciava Eyre, ja no seguirà al programa “de comú acord”. Segons una exclusiva EN Blau el programa li demana a Pilar Eyre  que “cambie de contenidos” i ella va respondre que aleshores millor cancel·lar el contracte. TVE veta que parli de la Corona. I Eyre plegava

TVE fa anys que té el mandat de no tractar la Casa Reial fora dels Telediarios. Els programes tipus Corazón corazón no podien tractar els Borbons. S’ha intentat canviar aquesta norma absurda i censora però Zarzuela ha dit que ni parlar-ne. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: