Un incendi forestal crema uns 300 m² al costat de l’aeroport i molt a prop de la Ricarda | VÍDEO

Un petit incendi forestal ha cremat aquest dimarts al migdia uns 300 metres quadrats de vegetació a la carretera de la Platja del Prat de Llobregat. Es tracta d’una zona molt propera a l’aeroport i també a l’espai natural de la Ricarda, motiu de discòrdia durant les darreres setmanes pel projecte d’ampliació de la infraestructura aeroportuària.

Estem treballant amb 4 dotacions #bomberscat i #bombers #Aena en un petit incendi a prop de les pistes de #aeroport del #Prat (avís 14.24 h) Han cremat uns 100 m2 de vegetació. Està gairebé apagat.

— Bombers (@bomberscat) September 7, 2021

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha rebut a les 14.25 h i s’hi han destinat quatre dotacions, a més de demanar la col·laboració dels bombers d’Aena. Cap a les 15.16 h, el foc ja s’havia donat pràcticament per extingit. L’incendi ha afectat el trànsit aeri i ha obligat a modificar la configuració de les pistes 20 i 25R, segons els controladors.

Incendio próximo a final de pista 25L de #Barcelona. Cambiamos configuración de pistas. Pista 20 para despegues y 25R para llegadas. #SafetyFirst #Trabajoenequipo pic.twitter.com/cAKWBjrwwA

— Controladores Aéreos (@controladores) September 7, 2021

El foc s’ha originat a la zona de la passarel·la, a l’espai acotat amb tanques propietat d’Aena i que delimita amb la finca de la Ricarda. Ha evolucionat en sentit a la tercera pista, no cap a la finca la Ricarda. La Policia Local del Prat de Llobregat ha obert una investigació per aclarir què o qui ha causat el foc i està prenent declaracions a testimonis.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *