Un home se suïcida just abans de ser desnonat a Sants

Un home que estava a punt de ser desnonat de casa seva al barri de Sants s’ha suïcidat just després que la comitiva judicial truqués a la porta per complir el llançament. Així ho ha avançat el diari ‘El País’ i ho ha pogut confirmar després betevé. Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, la víctima estava sent atesa pels serveis municipals per acompanyar-lo i també per mediar amb la propietat. De fet, el consistori havia emès un informe de vulnerabilitat per evitar que se’l desnonés però, segons El País, la justícia va rebutjar-lo.

Tal com informa aquest mitjà, l’inquilí no pagava el lloguer del pis des del 2020 i havia estat denunciat pel propietari, una persona física. El jutjat de primera instància número 3 de Barcelona no va acceptar l’informe municipal per suspendre el desnonament ja que, a parer seu, no complia les exigències legals per ajornar-lo. En qualsevol cas, des de l’Ajuntament expliquen que el consistori no ha estat notificat del rebuig de l’informe.

Segons fonts del cas citades per El País, dos funcionaris s’han presentat a l’habitatge per desnonar-lo. En aquest cas, atès que no es preveia cap convocatòria ciutadana per evitar el desnonament, no hi havia presència policial. Tan bon punt han trucat a la porta, l’home els ha obert i immediatament després s’ha llançat pel pati interior de l’habitatge.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *