Categories
GENCAT.CAT

Un home mor mentre feia barranquisme a les gorgues de Núria, a Queralbs (Ripollès)

Durant el dia d’avui, i fins a les 19.00 h, a més del salvament en medi fluvial de Queralbs, els Bombers de la Generalitat han efectuat els següents rescats:

11.56, Matadepera: una corredora s’ha fet mal a un turmell mentre s’exercitava a La Mola. Evacuació pels GRAE en helicòpter.

12.45, Camprodon: una excursionista ha patit una lesió en un genoll. Evacuació pels GRAE en helicòpter.

14.36, Meranges: un excursionista ha patit un fort cop al maluc a l’alçada del refugi de Malniu. Evacuació pels GRAE en helicòpter.

14.50, Sant Llorenç de Morunys: un participant en una cursa ha presentat malestar intens, probablement a causa de deshidratació. Evacuació pels GRAE en helicòpter, que el trasllada directament a l’Hospital General de Manresa.

14.59, Vallfogona del Ripollès: una dona  s’ha fet mal a un turmell i és rescatada per una dotació terrestre.

17.26, Matadepera: avís d’una dona que ha patit una caiguda a La Mola i probablement presenta una fractura de canell. Gestionem l’assistència mèdica, que l’espera a l’aparcament.

18.19, Vilobí d’Onyar: ciclista ha patit una caiguda a prop del cementiri de Sant Dalmai. La família diu que té problemes de salut previs, i 2 dotacions terrestres l’acompanyen fins on s’espera l’ambulància.

18.38 Palamós: un home pateix una fractura en un turmell a prop de la cova de Cala Senià. Evacuació en helicòpter pels GRAE fins l’entrada del paratge de Castell, on s’espera l’ambulància.

18.42 Palafrugell: dos practicants de paddle surf s’han refugiat a una cala a causa de la fred i el mal estat de la mar. 2 dotacions terrestres els ajuden a remuntar per les roques.

18.46, Monistrol de Montserrat: una escaladora ha tingut problemes amb les cordes i no pot baixar. L’helicòpter dels GRAE es dirigeix a l’indret.

Cerdanyola del Vallès, 8 de maig de 2021

19.30 hores

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: