Categories
E-NOTICIES.COM

Un dirigent d’ERC aprova els avals al Tribunal de Comptes

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha afirmat avui que ha rebut trucades aquestes darreres hores de gent de l’Institut Català de Finances que m’ha demanat, si us plau, que per ells no quedi i que intentem utilitzar aquesta disposició addicional tal com està previst en el decret llei”, però no ha quedat clar qui li ha trucat.

L’ICF ha aprovat aquest vespre cobrir les fiances que reclama el Tribunal de Comptes als exalts càrrecs responsables de l’acció exterior del Govern entre el 2011 i el 2017. D’aquesta manera, l’ICF donarà suport a el contraaval del Fons Complementari de Riscos que va aprovar el Govern el passat 6 de juliol.

La decisió ha estat aprovada per la junta de govern de l’ICF, que presideix Albert Castellanos, vicesecretari i secretari de creixement d’ERC i exsecretari general del Departament de Vicepresidència, i d’Economia i Hisenda.

L’òrgan de decisió també està format pel conseller delegat Víctor Guardiola i pels vocals Rafael Abella, Francesc Casas, Mercedes Domingo, Lluís Juncà, Meritxell Masó, José Luis Peydró, Virgínia Verger, Matilde Villarroya i Albert Vilumara.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *