Un conseller d’Empresa, davant la justícia

L’expresident del Parlament i conseller d’Empresa, Roger Torrent, juntament amb Adriana Delgado, Eusebi Campdepadrós i Josep Costa, membres de la mesa del Parlament a l’anterior legislatura, estan citats a declarar com a investigats aquest dimecres 15 de setembre pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

ERC ha anunciat que una delegació del partit encapçalada per Oriol Junqueras i la secretària general adjunta i portaveu, Marta Vilalta, acompanyaran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a les portes del TSJC.

A la tarda, una nova delegació, a la que hi haurà la vicepresidenta primera de la mesa del Parlament, Alba Vergés, acompanyarà a Josep Costa i Eugeni Campedeprós, la resta de membres de la mesa del Parlament imputats.

El TSJC els investiga per un suposat delicte de desobediència, per permetre dos debats parlamentaris de resolucions sobre la monarquia i l’autodeterminació el novembre del 2019, tot i estar advertits que podia vulnerar la prohibició del Tribunal Constitucional.

L’exvicepresident de la Mesa del Parlament, Josep Costa, ha anunciat a través de Twitter que han presentat un recurs al Tribunal Constitucional amb l’objectiu de què “suspengui la causa del TSJC contra la mesa del Parlament per vulnerar la seua doctrina sobre la inviolabilitat parlamentària”.

Llençam un torpede al TC: hem demanat que suspengui la causa del TSJC contra la mesa del Parlament per vulnerar la seua doctrina sobre la inviolabilitat parlamentària.
Serà divertit veure què diuen i com ho expliquen a Estrasburg tenint present que són ells que ens han denunciat. pic.twitter.com/16rdbj05pc

— Josep Costa (@josepcosta) September 13, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *