Un alcalde d’ERC crida a la unilateralitat

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, membre d’ERC, i president de l’Associació de Municipis per la Independència, Jordi Gaseni, ha cridat a l’unilateralitat. “Estem disposats a seguir preparant el país per un nou embat democràtic”, ha manifestat.

“Tot allò que vam fer no ho llençarem ara per la borda”, ha dit durant el discurs a l’acte polític davant l’Estació de França després de la manifestació amb motiu de la Diada. “Ens hem de moure tots i totes a la vegada, tots junts, tots i totes a una com ja vam fer”, ha declarat.

???????? @jordigaseni, president de l’@AMI__cat ????Ja no hi ha marxa enrere. Només podem sortir a guanyar. L’Estat espanyol voldria tenir-nos adormits, que ens oblidéssim d’aquests anys de lluita. Que equivocats que van. No, això no s’oblida. Ni es pot perdonar! #11SIndependència pic.twitter.com/N0whZUBbIK

— Assemblea Nacional Catalana (@assemblea) September 11, 2021

El president de l’Associació de Municipis per la Independència creu que “només hi ha una manera”. “L’Estat espanyol voldria tenir-nos adormits, que ens oblidéssim d’aquests anys de lluita. Que equivocats que van. No, això no s’oblida. Ni es pot perdonar!”, ha dit. “Missatge cap a Espanya i cap a tots aquells que avui volien que no omplíssim, que es fotin”, ha manifestat durant el seu parlament.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *