Categories
beteve.cat

Última nit de les festes de Sants amb més botellades multitudinàries, aldarulls i ferits

L’última nit de festa major a Sants ha tornat a portar botellades multitudinàries i aldarulls al barri, tal com ha passat els darrers dies. Tan bon punt finalitzades la programació oficial i l’alternativa, pels volts de la mitjanit, milers de persones s’han aplegat al Parc de l’Espanya Industrial per ballar, xerrar i beure alcohol, moltes sense complir les mesures anticovid. Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han intervingut en aquesta festa improvisada i multitudinària per desallotjar els concentrats. Durant la nit hi ha hagut algunes persones ferides per baralles i caigudes.

Les imatges vistes aquest dissabte a Sants han estat pràcticament iguals a les dels darrers dies: hi ha hagut grups de joves carregats amb bosses i fins i tot amb neveres amb begudes, que han seguit la festa al parc. A mesura que avançava la nit i l’estat etílic dels assistents empitjorava, s’han registrat diverses baralles. En una d’elles, a un noi li han trencat un ampolla de vidre al cap i ha hagut de ser atès pels equips sanitaris. A més, durant el desallotjament de la policia, dos joves van caure d’un mur d’uns tres metres d’alçada i un d’ells va ser evacuat en ambulància.

En Mamadou, que és qui ha trucat al SEM, explica que la policia ha tallat un dels accessos al parc i que molts joves han saltat el mur per no haver de fer tota la volta. “Si no haguessin tancat la porta això no hauria passat“, ha lamentat.

Tornen a llançar ampolles contra la policia

Passades les quatre de la matinada, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han procedit a desallotjar el parc. Aquí, com en la matinada de divendres, s’han produït alguns incidents com ara llançaments d’ampolles.

La Central Sindicat Independent i de Funcionaris (CSIF) qualifica la nit de “desastre“. Asseguren que el llançament d’objectes per part d’algunes persones contra la policia ha acabat amb danys en vehicles de les policies catalana i barcelonina. El sindicat informa, a més, que s’ha destrossat mobiliari urbà i que hi ha una persona investigada per danys.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *