Categories
E-NOTICIES.COM

TV3 silencia els aldarulls

La televisió publica catalana ha evitat parlar dels aldarulls que van tenir lloc ahir, durant la manifestació de la Diada, a la Prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana. La cadena no ha informat sobre els fets en el Telenotícies migdia d’aquest diumenge.

La cadena ha començat el seu informatiu parlant de la mesa de diàleg entre el govern espanyol i el govern català. A partir d’aquí, la informació ha anat centrada a la manifestació d’ahir a Barcelona amb motiu de la Diada.

En la seva informació, TV3 parla de “demostració de força de l’independentisme en una manifestació que va superar les expectatives de l’organització”. A més qualifiquen la concentració com una “exhibició del moviment”.

A partir d’aquest punt la informació al ‘TN’ de la cadena s’ha centrat en l’acte institucional, que va tenir lloc a les quatre columnes de Puig i Cadafalch situades a Montjuïc, d’ahir a la nit.

Més enllà la televisió parla de l’incendi a Olessa de Montserrat i d’un accident de trànsit. La cadena ha decidit ometre del seu informatiu per complet els aldarulls a la Prefectura de la Policia Nacional durant la manifestació.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: