Categories
E-NOTICIES.COM

“TV3 crea el marc mental que Espanya és una merda”

El periodista i crític televisiu Víctor Amela ha protagonitzat un cara a cara amb el director de TV3, Vicent Sanchis, al programa El món a RAC1 i li ha retret que “TV3 crea el marc mental que Espanya és una merda” i ha citat programes com  el “Més 3/24, el FAQS i Tot es mou”.

Sanchis ha al·legat que això “no ho transmet ni Lídia Heredia, ni Toni Cruanyes, ni Ramon Pellicer”. “Hi ha qui creu que Catalunya és el seu país i hi ha gent que no els agrada aquest marc, no els agrada que Catalunya és una nació. I a TV3 sí que pensem que Catalunya és una nació”, ha defensat.

Amela ha reconegut que “TV3 competeix amb l’Eurocopa” -va perdre el lideratge al juny-, però ha remarcat que “TV3 també explota la senyera i sentiments patris” i, en aquest sentit, ha afegit que “hi ha una pilota que es diu procés”.

El director de TV3 ha defensat que “nosaltres ho fem sense futbol” i que “el procés no fa un 60% d’audiència”. “Amb el procés podem jugar tots, amb l’Eurocopa només juga Telecinco. I val 40 milions d’euros. Del procés poden parlar totes les televisions”, ha defensat.

Víctor Amela ha subratllat que “hi ha teleespectadors catalans que miren TV3 i veuen que no és el seu esport, que aquell partit és una disputa entre independentistes, que es treuen els budells entre ells” i ha reclamat a Sanchis una solució per als “catalans que troben que TV3 no és la seva televisió”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *