Troben mort l’actor Michael K. Williams, l’Omar Little de ‘The Wire’

L’actor Michael K. Williams, conegut arreu del món per donar vida al personatge d’Omar Little a la sèrie de televisió The Wire, ha estat trobat mort aquest dilluns al seu apartament de Brooklyn, a Nova York, segons ha informat el diari The New York Post. Concretament, el cos de Williams ha estat trobat pel seu nebot al seu àtic. A l’apartament també s’hi han torbat drogues, fet que apunta a una possible sobredosi, que encara no s’ha pogut confirmar. 

Williams, nascut al barri de Brooklyn, només tenia 54 anys i serà recordat pel seu paper del traficant Little a la popular sèrie The Wire. Aquesta explica vida dels narcotraficants i agents de la policia a Baltimore, ciutat nord-americana a l’estat de Meryland on la violència i la delinqüència hi són molt presents. 

Ideada per David Simon 

Va ser ideada, escrita i produïda pel periodista i escriptor David Simon, que es va basar en la seva experiència a la secció de successos del The Baltimore Sun. Es va estrenar el 2 de juny de 2002 i la seva emissió es va acabar el 9 de març de 2008, període en què es van emetre seixanta capítols repartits en cinc temporades. Simon manté una bona relació amb el polític Pablo Iglesias i s’ha manifestat en diverses ocasions per Twitter en contra de Vox. 

Aquesta notícia ha commocionat als nombrosos fans de The Wire, una ficció considerada per molta gent com una de les millors de tots els temps. Per exemple, el conegut crític Jacob Weisberg, la cita com la millor sèrie de televisió nord-americana de la història: “Cap altre programa ha fet alguna cosa remotament semblant al que fa aquest, és a dir, per retratar la vida social, la vida política i econòmica d’una ciutat nord-americana, la precisió d’observació, i la visió moral de la gran literatura”. 

A més, el personatge de Williams, Omar Little, era un dels més carismàtics de la sèrie, motiu pel qual acostumava a sortir sempre a les llistes de millors protagonistes masculins a ficcions. 

Paper a ‘Broadwalk Empire’

L’últim gran paper de Williams va ser a la sèrie Boardwalk Empire, com The Wire també d’HBO, on interpretava a Albert “Chalky” Whit, alcalde de Chickenbone Beach, un dels barris d’Atlantic City. A més, també va participar en grans produccions com la sèrie The Night Off o  la pel·lícula Doce años de esclavitud, dirigida per Steve McQueen i guanyadora de tres premis Oscar, entre els quals millor pel·lícula. 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *