Troballa al·lucinant de Txe Arana, actriu i ex de TV3, a Romania: adjunta foto

Al seu perfil a xarxes es defineix com a periodista, comunicadora, actriu, locutora i coach. Però el cert és que la polifacètica Txe Arana sempre estarà en el record dels espectadors de TV3 per la seva tasca en diferents sèries i programes emblemàtics de la casa, com aquell enyorat Sputnik que va presentar durant cinc temporades, una etapa del Tres senyores i un senyor al costat de Susanna Griso i Fina Brunet o participació a Laberint d’ombres, Temps de silenci o El cor de la ciutat.

Txe Arana a ‘Sputnik’ / TV3

Fina Brunet, Txe Arana, Gemma Nierga i Susanna Griso a ‘Tres senyores i un senyor’ / TV3

Als seus 49 anys, molts desitjaríem tornar-la a veure a la petita pantalla, el seu talent és immens i la càmera l’estima, tot i que ara es prodiga més amb la seva veu o amb les classes com a coach.

Txe Arana / Instagram

Arana, sempre que pot, fa les maletes. Gran amant de viatjar, sovint publica a les xarxes socials imatges meravelloses dels diferents llocs que visita, especialment la seva adorada Nova York:

Txe Arana a les escales del Bronx, a Nova York, per on baixa el Joker / Instagram

Txe Arana a Nova York / Instagram

Desconeixem si Arana ha visitat recentment Bucarest o no. Però el cas és que l’actriu i presentadora ha quedat amb els ulls com a taronges pel que ha vist a la capital de Romania i ho ha compartit amb els seus seguidors a xarxes. Una pràctica que han posat en funcionament i que si fos per ella, aplicaria ja al nostre país. Una manera d’estalviar a l’hora que ens posem en forma: fer esquats, enfortint així els glutis i les cames, i alhora, de retruc, tenir el transport públic gratuït. 

Des d’aquí emplacem la Txe i els que vulguin seguir el seu exemple, a practicar-ho igualment mentre esperem el bus. La gent posarà cara estranya i després hauran de pagar igualment, però com a mínim, estaran fets uns pinzells de cara a l’estiu.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *