Categories
E-NOTICIES.COM

“Tres aeroports connectats amb alta velocitat”

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha exposat avui al Parlament la voluntat del Govern català de “tenir els tres aeroports connectats amb alta velocitat.”

“Hem de treballar fermament per la descarbonització de la nostra mobilitat, que ja ho estem fent en l’àmbit del transport terrestre, de la mobilitat terrestre, però també creiem que ho hem de fer en l’àmbit aeroportuari”, ha explicat el vicepresident.

“Espero, també, que ens recolzin en aquesta iniciativa”, ha dit el conseller de Polítiques Digitals i Territori, que ha volgut afegir que “no tindria cap sentit que només estiguéssim parlant de l’aeroport de Barcelona. Treballem per una visió conjunta per al país.”

En referència a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona, Puigneró ha dit que “defensem les inversions al Prat”. També ha volgut interpel·lar directament a l’Estat espanyol, explicant que les inversions “no són un regal, són una obligació que té l’Estat, atenent que és l’aeroport més rendible de Catalunya”.

Les inversions d’AENA que ara ens prometen no són un regal, són una obligació. pic.twitter.com/HcmPU1Id3W

— Jordi Pu1gnerO (@jordiPuignero) July 22, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *