Categories
ELPUNTAVUI.CAT

Traçat alternatiu per a l’inici de la carretera de Tossa, a Sant Feliu de Guíxols

Un dels punts que el govern de Sant Feliu de Guíxols té pendents per poder materialitzar els nous aparcaments públics i el futur museu Carmen Thyssen és la cessió de la titularitat del tram final de la GI-682, la carretera de Tossa. El municipi ja ha cursat la petició i espera que la Direcció General de Carreteres de la Generalitat la resolgui per fer de vianants el tram que va des del monestir i el teatre fins passat la cruïlla amb la ronda de Narcís Massanas.

Aquest vial, de doble sentit però en un estat precari, ja l’empren ara molts conductors per evitar la intersecció del monestir, però en els plans de l’executiu guixolenc hi ha ordenar-lo, amb voreres i una secció de calçada adequada, perquè pugui canalitzar tot el trànsit i l’accés i sortides de les diverses bosses d’aparcaments modulars, a banda i banda.

L’operació permetria pacificar el tram de carretera, com a accés a peu des dels aparcaments cap al monestir i el futur museu. El consistori s’inclina per crear una illa de vianants al voltant del complex museístic, alhora que eixamplaran voreres a l’eix del carrer dels Enamorats i l’avinguda de Juli Garreta. I en els plans de futur també hi ha reduir el volum actual de places d’aparcament a l’esplanada asfaltada de la Corxera, que era on preveien el projecte d’aparcament que l’ACA ha desestimat.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *