Categories
E-NOTICIES.COM

Torrent es nega a col·laborar amb la justícia

El conseller d’Empresa, Roger Torrent, només ha contestat les preguntes del seu advocat durant la seva declaració davant el TSJC. Torrent, juntament amb Adriana Delgado, Eusebi Campdepadrós i Josep Costa, membres de la mesa del Parlament a l’anterior legislatura, estan citats a declarar com a investigats.

El TSJC els investiga per un suposat delicte de desobediència, per permetre dos debats parlamentaris de resolucions sobre la monarquia i l’autodeterminació el novembre del 2019, tot i estar advertits que podia vulnerar la prohibició del Tribunal Constitucional.

ERC va anunciar que una delegació del partit encapçalada per Oriol Junqueras i la secretària general adjunta i portaveu, Marta Vilalta, acompanyaran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a les portes del TSJC.

A la tarda, una nova delegació, a la que hi haurà la vicepresidenta primera de la mesa del Parlament, Alba Vergés, acompanyarà a Josep Costa i Eugeni Campedeprós, la resta de membres de la mesa del Parlament imputats.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *