Categories
ELNACIONAL.CAT

Toni Cruanyes emociona: la passió en comú que tenen el seu fill i el de Cuixart

Des de fa unes setmanes, Jordi Cuixart pot fer el que mai hauria hagut de deixar de fer, però que la justícia espanyola es va encarregar de tallar de socarrel de manera vergonyosa: estar sempre que vol amb els seus fills, veure’ls créixer, jugar amb ells, emocionar-se i educar-los. Des que el president d’Òmnium va sortir de la presó, pot gaudir cada minut de la seva meravellosa família, al costat de Txell Bonet i dels seus dos fills, Amat i Camí.

Jordi Cuixart, Txell Bonet i un dels seus dos fills / @jcuixart

Toni Cruanyes, com Jordi Cuixart, també té una vida familiar que li té el cor robat. I també coincideixen en el mateix nombre de fills. Ell i el seu marit, Eugeni Villalbí, tenen l’Elies i la Joana, d’edats similars, si fa no fa, als fills de Cuixart i Bonet. 

Toni Cruanyes amb els seus dos fills / @toni_cruanyes

I ara, gràcies al programa Kids XS del canal Icat de Catalunya Ràdio, hem sabut que dos dels fills de les respectives parelles comparteixen una afició mútua. Perquè en el darrer programa de la temporada en l’esmentat programa, va tenir lloc una conversa DELICIOSA entre el presentador del Telenotícies Vespre i la periodista Txell Bonet, juntament amb el músic Pau Guillamet, més conegut com a Guillamino. 

Guillamino, Toni Cruanyes i Txell Bonet, al programa ‘Kids XS’ d’ICat / @toni_cruanyes

Una xerrada a tres bandes on van parlar de la paternitat, i ho van fer comptat amb qui temps enrera va ser precisament el primer convidat del programa. “En Toni Cruanyes va ser el nostre primer convidat i fem que sigui l’últim de la temporada. Ara, girem la truita i el mateix Toni fa d’entrevistador, mentre que la Txell i en Pau es sotmeten a les seves preguntes a ‘Per primer cop'”, avisaven a la web del programa.

I certament, va pagar molt la pena escoltar el que deien tots tres sobre els seus fills i sobre com són com a pares i quins valors els hi volen transmetre. Tal i com resumeix el mateix Cruanyes, “Espero que tinguem moltes coses per fer (com a pares). De casa, el que he heretat és la vessant pedagògica de la meva mare, que és mestra de tota la vida. Això ho he viscut a casa i d’alguna manera forma part de l’ADN de comunicació. No sé quin camí agafaran els nostres fills”.

Toni Cruanyes / @toni_cruanyes

La conversa ha girat sobre diferents aspectes, primers dies d’escola, tradicions, aprenentatges familiars, com eren com a nens o aficions“Txell, tu de petita, amb què jugaves?”, vol saber Cruanyes. I Bonet li reconeix que li entusiasmava disfressar-se, cosa que comparteix ell, tot i que ara “no em disfresso mai, em fa com vergonya”. De què?, vol saber la seva interlocutora: “De tot, del que fos, de qualsevol cosa”.

Jordi Cuixart i Txell Bonet

Cruanyes i Bonet compartien l’afició per disfressar-se de petits, i curiosament, els seus fills també coincideixen en una altra afició infantil, ara que tots dos són pares. Posen un àudio commovedor precisament de l’Amat, el fill de Bonet i Cuixart, que amb la seva veueta confessa que “m’agraden molts els trens“. Intervé Cruanyes per constatar aquesta passió infantil pels trens i parla de la sèrie El dinotren:

Intervé l’orgullosa mare per donar pas a un altre àudio, aquest cop, del seu fill petit, Camí. “He notat que els segons fills són més físics, i ell té obsessió pels tractors… Serà que jo ja els hi vull una vida d’anar el màxim al poble, però quan anem als llocs ell vol assenyalar tractors i té fixació”. I Cruanyes reconeix que el seu fill comparteix la mateixa passió: “El meu fill també. El meu pare, que és el seu avi, té un tractor de color blau, que ha fet les seves delícies. Li encantava pujar dalt del tractor “.

Té un element d’estar dalt, de veure-hi de més amunt, aquelles rodes i finestres grosses”, afegeix el periodista.

Txell Bonet, Pau Guillamet i Toni Cruanyes, a ‘Kids XS’, de Catalunya Ràdio 

Qui sap què els depararà el futur a l’Elies Cruanyes i el Camí Cuixart. Potser continuen amb la mateixa passió pels tractors i es dediquen al camp i la pagesia. Potser els hi tira la vena paterno-materna i tots dos es fan periodistes. Qui sap. El que sí tenim clar és que tenen uns pares sensacionals que els continuaran educant amb seny, respecte i amor.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *