Categories
ELNACIONAL.CAT

Tomàs Molina al·lucina amb el que es troba passejant pels passadissos de TV3

Tomàs Molina, un dels presentadors del temps més estimats a Catalunya, per no dir el que més, ha compartit a les seves xarxes socials, on és molt actiu, el que recentment s’ha trobat passejant pels famosos passadissos de TV3, cadena pública catalana en la qual treballa des de fa molts anys. Ho ha fet amb un divertit vídeo, de pocs segons de durada, que no ha passat desapercebut per a gairebé ningú i que ha cridat l’atenció tant d’anònims, com d’amics i companys seus de professió.

I és que la troballa del meteoròleg nascut a Badalona és, com menys, cridanera. Molt. Les coses com són. Així es pot apreciar en el seu compte d’Instagram, on acumula més de 79.000 seguidors, que es diu aviat. A continuació una fotografia de Tomàs Molina a TV3 presentant la secció del temps.

Tomàs Molina, TV3

Amb una americana blau fosc de quadres blancs, una camisa blanca i una corbata també fosca. D’aquesta guisa es passeja el presentador de televisió pels passadissos de TV3, en el vídeo que ha compartit a les seves xarxes socials durant la nit de dijous 15 de juliol. Un material audiovisual en el qual es veu com Tomàs Molina va caminant fins que, de sobte, hi ha alguna cosa que crida molt la seva atenció. Tant que no dubta a parar-se, girar-se a càmera i enviar un missatge de sorpresa als seus seguidors.

Uala, mireu que han fet“, afirma el de Badalona mentre assenyala amb el seu dit un enorme quadre que està disposat a sobre d’una lleixa de fusta. Una publicació al món viral que, com no podia ser de cap altra manera, ha tingut una gran repercussió. En total ha estat visualitzat per més de 19.000 persones i acumula més de 160 comentaris. Estem parlant d’això:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicació compartida de Tomas Molina (@tomasmolinab)

Un graciós quadre en el qual Tomàs Molina, com si fos un príncep o cavaller, apareix a sobre d’un cavall blanc al mig del bosc. Encara que el cridaner de l’estampa és que a la seva esquena no apareix cap castell, sinó els estudis de TV3 amb el seu logo inclòs. “A qui us recorda el quadre?“, escriu el presentador en forma de pregunta a les seves xarxes socials. “Fake night“, afegeix en forma d’etiqueta, que es tradueix a “nit falsa“.

Les comparatives no s’han fet esperar i molts són els que li han dit que es dona un aire molt semblant a Napoleó o Tirant lo Blanch. Comentaris entre els quals se suma el que un company de Molina li ha fet arribar. Parlem de Josep Surroca, realitzador dels serveis informatius de TV3. Surroca ha compartit un vídeo, en el seu compte d’Instagram, en el que apareix Tomàs al seu pas per la redacció i just al seu costat l’esmentat quadre. “Es veu que tenim un marquès a la redacció“, escriu. Vídeo que l’expert en temps no ha dubtat a compartir. Té Tomàs Molina sang blava i no ho sabíem?

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *