Tarrado afronta el mandat a l’Automòbil Club amb un projecte centrat en el soci

La candidatura d’Enric Tarrado Vives ha estat ratificada per l’Assemblea Ordinària de socis de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). El nou
president comença el seu mandat, que es prolongarà pels propers quatre anys, acompanyat per Patrick Pérez Pradère, Jordi Alcobé Font i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior, i Montserrat Capdevila Pallarès, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat, Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus.

Tarrado ha afirmat que liderarà un projecte centrat en el soci: “El soci és la raó de ser del Club i és al voltant del soci que l’ACA ha de seguir desenvolupant productes i serveis. Ha indicat també que “és el moment de sumar per Andorra i la promoció del país és un dels valors fundacionals del Club i, fidels a aquest valor, el Club contribuirà de manera activa a la promoció turística del nostre país tant dins com fora de les nostres fronteres.”

Per últim, ha manifestat el compromís amb l’objectiu que l’ACA esdevingui una organització capdavantera capaç de fer front als nous reptes digitals: “Innovació ja és una paraula totalment assimilada per l’ACA i és el camí per reforçar el Club davant d’un futur ple de reptes tecnològics, socials i mediambientals”.

Durant l’assemblea s’ha fet balanç del 2020  amb una clara valoració positiva: l’increment en més de mil socis en un any. La posada en marxa l’any 2016 del Pla Estratègic de l’entitat, impulsat pel Consell Directiu liderat pel president Enric Pujal Torres, ha propiciat aquest “notable creixement”, basat en una important tasca efectuada des de l’entitat durant els últims anys, centrada en la millora constant de les prestacions que ofereix el Club als socis, alhora que a millorar-les. Des del punt de vista econòmic també es parla de xifres altament positives amb un resultat, pel que fa al 2020, de 230.823 euros, que es destinen a fons socials per mandat de l’Assemblea.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *