Categories
ELNACIONAL.CAT

Tanquen el Pentàgon per un tiroteig

El Pentàgon, seu del Departament de Defensa dels EUA, ha estat clausurat per un tiroteig proper, segons diversos mitjans nord-americans.

“El Pentàgon es troba tancat per un incident al Centre de Trànsit del Pentàgon. Demanem al públic que eviti la zona”, es pot llegir al Twitter oficial de la Pentagon Force Protection Agency, l’agència de protecció de l’edifici. 

NOW – Pentagon on lockdown over reported shooting outside.pic.twitter.com/uPc4gpF7KW

— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) August 3, 2021

Segons la CNN, els fets haurien passat a la plataforma del Metro Bus, una entrada principal del Pentàgon utilitzada per milers de persones que entren i surten de l’edifici. La mateixa cadena nord-americana destaca que la plataforma de Metro Bus és utilitzada per diverses línies d’autobusos. 

Alguns mitjans locals constaten que els trens no paren a l’estació de metro mentre no s’aclareixen els fets.

No es confirma si hi ha ferits

“Hem confirmat que el Pentàgon està tancat. Hi ha un incident al centre de trànsit”, ha explicat el portaveu de l’agència, Chris Layman. Segons ha dit i recull la CNN, l’incident està en “curs”. Per ara, Layman, no ha comentat si hi ha persones ferides. 

A posteriori, però, la mateixa agència ha fet un tuit assegurant que l’escena de l’incident “és segura”. “Encara és una escena de crim activa. Demanem que tothom es mantingui lluny de l’entrada del Metro i de l’àrea de plataforma d’autobusos”. D’aquesta manera, informen també que “el transport al Pentàgon es desvia a Pentagon City”.

Prop de Washington D.C.

El Pentàgon està ubicat al comtat d’Arlington, Virgínia, prop de Washington D.C. A l’edifici hi treballen unes 26.000 persones.

L’edifici consta de 12 pisos, 5 dels quals inclouen passadissos. La resta de l’estructura és un misteri. 

 

 

Hi haurà ampliació

 

Imatge principal: Pentàgon / Mariordo Camila Ferreira & Mario Duran

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *