Categories
ELNACIONAL.CAT

T5 humilia Letícia pels petons que es fa amb Felip i fan mofa amb un morreig

El programa Socialité d’aquest diumenge ha mostrat un vídeo que ja està circulant com la pólvora per les xarxes socials. El programa de cotilleo que presenta María Patiño els caps de setmana ha ensenyat unes imatges molt sucoses protagonitzades per un familiar dels reis d’Espanya, en aquest cas, la que probablement és la branca que va més per lliure dins d’una cort de persones tibades que sempre segueixen els protocols i la solemnitat que acompanya els seus actes. Amb permís, és clar, de la tieta republicana de Letícia, Henar Ortiz, la persona que va més lliure dins l’entorn de la reina és la seva neboda Carla Vigo.

Carla Vigo / Instagram

La filla de la seva difunta germana no té cap mena de vergonya de fer el que li surti del monyo i sortir-se de convencions establertes dins l’anacrònic comportament de la resta de la família reial. Estudia per ser actriu i ballarina, va a desfilades en defensa dels drets LGTBI i s’ho passa bomba a la mínima que té ocasió. Una mena de Froilán, però amb més llums i que cau molt millor a tothom. I més, després de les darreres imatges que han mostrat al programa de safareig de Telecinco aquest migdia.

Carla Vigo / Telecinco

Què s’hi veu en elles? A la jove en una festa, desfermada i sense cap mena de rubor per les càmeres o mòbils que poguessin estar gravant com de bé s’ho passava i què estava fent amb un noi. Al costat d’altres celebrities com l’ex Gran Hermano Amor Romeira o la televisiva col·laboradora de Sálvame, Anabel Pantoja, la neboda de la reina ha fet de tot: riure, ballar, fer twerking i fotre’s el lot a consciència

‘Socialité’ / Telecinco

Un morreig apassionat amb el seu acompanyant que ha fet les delícies de Socialité, especialment dels redactors encarregats de preparar la informació i muntar el vídeo que han ensenyat a l’audiència, on no han estalviat descripcions hilarants sobre Carla Vigo i la seva fam de matinada: “Dándolo todo, magreo por aquí, filetazo por allá, se lo pasa en grande enganchada a su nuevo churri. Sus lenguas trabajan muy duro para inspeccionar la boca del otro. la sobrinísima no despega sus labios ni un momento, menos mal que la lengua no tienne huesos”

‘Socialité’ / Telecinco

N’hi ha més, ara parlant del seu cul: “Seguramente ese moreno se despierte hoy con tortícolis, pero eso no importa, porqué ha paseado sus manos por un pompis cercano a la realeza, un culete por el que casi corre sangre azul y que ella mueve como nadie”.

Carla Vigo / Telecinco

Socialité, però, tiba la corda i per seguir parlant de la passió de Vigo amb el seu partenaire i de la fogositat de la parella a l’hora de fer-se petons, la comparen amb la seva cèlebre tieta. Una reina Letícia a qui humilien amb les frases que se senten en el vídeo parlant en matèria petonera. ¿Qué pensará Leticia al ver estas imágenes?”, es pregunten al programa.

Letícia / Telecinco

No sabem què pensarà, però suposem que no li haurà fet massa gràcia, no que la seva neboda es foti el lot, sinó que la deixin a ella de monja recatada que només es fa petonets bullits i ensopits poca cosa més amb el seu marit Felip. “No sabemos quién le ha enseñado a Carla a morrearse con esas ganas. Lo único que tenemos seguro es que no ha sido la reina Letizia: nada tiene que ver el filetazo de la joven con este tímido beso de su tía con el rey”. Aquí, tota la seqüencia del perreo i els morrejos que no li haurà ensenyat la reina, donant per fet que ni s’imaginen que Letícia i Felip s’hagin morrejat en sa vida. Clica a la foto per veure el vídeo:

Letícia i Felip / Telecinco

Letícia i Felip morrejant-se?… Preferim no imaginar-nos Felip llengua amunt, llengua avall. Ens agafen calfreds només de pensar-hi.

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *