Suspenen la cerca de la noia suposadament desapareguda a la platja de la Nova Icària de Barcelona

Salvament Marítim ha confirmat que s’ha suspès la cerca de la noia desapareguda aquest dimecres a la nit a Barcelona. Segons ha pogut confirmar betevé, se suspèn perquè no hi consta cap denúncia.

Recordem que el dispositiu es va activar després que el 112 rebés l’avís d’una persona que assegurava que una dona havia entrat al mar feia tres hores, encara tenia les pertinences a la sorra i no havia sortit de l’aigua.

Els Mossos d’Esquadra han explicat a betevé que és Salvament Marítim qui estava coordinant el dispositiu. Afirmen que van ser uns testimonis qui van alertar dels fets a les 22.35 h, però que es desconeix si la dona va poder sortir de l’aigua per una altra zona. Afirmen que sense cap denúncia (entre 12-14 després de la suposada desaparició) no es pot continuar amb la cerca.

El dispositiu de recerca es va activar aquest dimecres a la nit i ha suposat un important desplegament d’efectius de Salvament Marítim, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers de Barcelona i també de la Guàrdia Civil.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *