Categories
ELNACIONAL.CAT

Sorpresa a RAC 1: el matinal musical el farà una estrella de Catalunya Ràdio

Segueixen els canvis de cadira de cara a la propera temporada a TV i ràdio. Tal i com va informar en exclusiva EN Blau, el Grup Godó ha decidit canviar el seu matinal de RAC 105 pels problemes d’audiència. El bon paper de l’equip de Minoria absoluta encapçalat per Quim Morales no ha estat suficient per reflotar una emissora musical que té dificultats. El que a RAC 1 fan molt bé, a RAC105 no. Segons ha sabut en exclusiva EN Blau, el principal candidat per fer el programa més important de la segona emissora de Godó és un fitxatge de Catalunya Ràdio: Ernest Codina.

Ernest Codina a Instagram

Codina és un dels tres presentadors del fallit intent de fer un APM de ràdio. El programa d’humor que a TV3 funciona, en ràdio ha estat irrellevant. APM Ràdio ha arribat a fer sis vegades menys audiència que Versió RAC 1 de Toni clapés, quan no hi era Toni Clapés. Ara Ernest Codina deixa amb tota probabilitat Catalunya Ràdio per tornar a fer un programa que coneix molt bé. Codina ja va presentar el matinal de RAC 105 abans de l’actual La Primera hora. El seu Fricandó matiner va acabar de sobte el juny de 2019 quan estava en ple procés de creixement. Ho va explicar en exclusiva EN Blau.

Vador Lladó haurà d’esperar, foto: EN

Codina torna a la mateixa ràdio i franja. L’altre candidat a fer el matinal també era un ex-RAC105: Vador Lladó. Es va considerar el seu nom però la seva anterior etapa a l’emissora s’ha preferit deixar per acabada. No tothom a RAC 1 creia que fos la millor opció pel record que va deixar i ha acabat sent descartat. Una bona tria per una emissora que malda per tornar a ser referència a Catalunya. Surt Morales, no entra Lladó, entrarà amb tota probabilitat Codina.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *