Categories
ELNACIONAL.CAT

Sonsoles Ónega, molt enfadada: un micro obert desvetlla la seva altra cara

Molts són els presentadors que a causa de la seva feina a la televisió, són víctimes dels micròfons oberts i diuen coses que no deuen, de les quals després es penedeixen. Un fet que la presentadora de Telecinco, Sonsoles Ónega, durant el matí del dijous 9 de setembre ha viscut en primera persona quan estava en directe, a punt d’acabar el programa Ya es mediodía.

Una ficada de pota que no ha sentat gens bé a la presentadora, molt exigent i perfeccionista amb el seu treball. Prova d’això, el gran enuig que s’ha agafat ella mateixa, només adonar-se’n que havia dit una cosa que no devia. I és que el programa ha emès unes imatges, però de fons s’escoltava a Sonsoles queixar-se durament, mostrant una imatge a la que els espectadors no estan acostumats.

Sonsoles Ónega, Telecinco

Abans d’acabar el programa Ya es mediodía, la periodista amiga de Letizia Ortiz ha recordat els espectadors que dijous a la nit 9 de setembre s’estrena a Telecinco el que promet ser el gran reality de la temporada, Secret Story. Un concurs que té la pinta d’assemblar-se bastant a Gran Hermano, pel que es comenta a les xarxes socials.

Desitjant estem que arribi aquesta nit per assabentar-nos d’alguns dels secrets dels nostres famosos. A les deu s’estrena a Mediaset la casa dels secrets amb Bigote Arrocet, Sandra Pica, Canales Rivera, Lucia Pariente...”, deia Sonsoles Ónega abans de donar pas a un vídeo promocional del nou programa de les nits de Telecinco. Unes paraules que s’han girat en contra de la presentadora. I és que Sonsoles, sense voler, ha revelat el nom d’un concursant que de moment no ha estat confirmat oficialment. Ens referim a la catalana Sandra Pica.

Sonsoles Ónega en Telecinco

Sonsoles Ónega en Telecinco

Joder… ¡Pues macho! Ya bueno pero es que… ¡de verdad!“, s’ha escoltat dir a la presentadora de Telecinco, molt enfadada, mentre els espectadors des de les seves cases estaven veient un vídeo, però el micròfon de Sonsoles Ónega encara estava obert.

Una ficada de pota amb la qual la periodista i també escriptora ha boicotejat la gran estrena que fa mesos que Telecinco prepara, revelant un dels seus grans secrets, és a dir, la identitat d’un concursant que la cadena s’estava guardant per revelar a partir de les deu de la nit durant la gala inaugural de Secret Story. Tindrà conseqüències per a la presentadora la gran relliscada que ha protagonitzat en ple directe?

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *