Shein té el vestit amb què Cristina Pedroche suma 20.000 comentaris a Instagram: David Muñoz inclòs

Si parlem de cares conegudes a Espanya, sens dubte, hem d’incloure en la llista la coneguda col·laboradora i presentadora de televisió Cristina Pedroche. Es tracta d’una dona que s’ha dedicat al món de la televisió des de molt jove, ja que a primerenca edat va descobrir que ser part de la televisió era el seu.

Meta que va aconseguir concretar en el 2010 en el conegut programa “Sé el que vau fer” i des d’aleshores s’ha convertit en una figura de referència per a Atresmedia. Si bé ha sabut guanyar-se un munt de seguidors pel seu carisma, també és cert que ha aconseguit cridar l’atenció de tots amb els seus meravellosos abillaments i les seves eleccions de vestuari cada vegada que apareix en televisió.

Per a molts els seus abillaments són els millors, però per a d’altres no tant. Un exemple d’això va ser la vegada que va fer una aparició amb un vestit de transparències que va rebre milions de crítiques i amb què va acabar acaparant totes les mirades.

És des d’aleshores que la presentadora s’ha encarregat de mostrar vestits que salten a la vista, principalment a l’hora de donar les campanades, el qual s’ha convertit en un dels seus programes per tradició i ha acompanyat per anys tots els espanyols a acomiadar l’any.

Shein aposta per Cristina Pedroche

En aquesta oportunitat, Shein ha volgut posar a disposició dels fanàtics de la vestimenta de la presentadora, un dels vestits amb què l’animadora ha aparegut en el seu Instagram i amb la qual ha adquirit fins a 20.000 comentaris, la majoria d’ells destacant la seva bonica figura.

 

Es tracta d’un vestit ajustat al cos i amb una obertura a la part de l’abdomen que permet mostrar lleument el tors, cosa que li ha anat molt bé a la presentadora i que segurament s’adaptarà al teu cos amb facilitat. A més compta amb tires que s’ajusten amb facilitat en les teves espatlles i que no deixen marques molestes.

El vestit de Shein

Està disponible en un color crema que s’adapta a diferents tipus d’ocasions, pel qual pots utilitzar-lo en diferents esdeveniments i no desentonaràs per a res. El més meravellós d’aquest model és que té un preu d’11 euros, per la qual cosa pots aconseguir-lo sense desajustar de manera abrupta el teu pressupost.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *