Categories
ELNACIONAL.CAT

Shakira i Piqué, només un llençol i unes ales, un gos i un conill. Imatge brutal

Un dels neologismes de nova fornada que estan tenint més impacte els darrers temps són el NFT, o token no fungible. Si no anem errats, es tracta d’un actiu digital únic, irrepetible i indivisible, que lligat al desenvolupament tecnològic, està sent utilitzat per molts artistes, esportistes o gamers. Perfectes per a l’art digital, el mercat artístic és el que més ús està fent d’ells. I una prova d’això és el que acaba de publicar Shakira a les seves xarxes socials.

Shakira / @shakira

La cantant colombiana i la seva parella, Gerard Piqué, si una cosa tenen, a banda de ser top en les seves professions, de ser joves, guapos, talentosos, multimilionaris i de formar una de les parelles més increïbles del món de les celebrities, és que tots dos tenen un cervell privilegiat. Vaja, que la toquen.

Amb un sisè sentit innat per a l’èxit, sempre van a l’última pel que fa a innovació, a tendències i a estar en el lloc oportú en el moment adequat. I ara, Shakira ha tornat a sorprendre els seus seguidors amb unes imatges on la veiem com mai abans l’havíem vist, gràcies, precisament, al món de l’NFT.

Gerard Piqué i Shakira / @shakira

L’artista informa els seus seguidors que “Em vaig divertir molt treballant en els meus primers NFT amb Bosslogic i provant aquest nou mitjà, i volia compartir-ho també amb els meus fans. Espero que gaudeixis“. I el que ha compartit són uns dibuixos senzillament espectaculars on la veiem com mai abans: amb vestit espacial i escafandre, atrapada per les urpes i els tentacles d’un extraterrestre, vestida com una amazona de l’espai amb una pistola làser i erigint-se com a heroïna després de tallar un tentacle i agafant-lo com si fos un trofeu. ESPECTACULAR. 

@shakira

Però no han estat aquests els únic dibuixos impactants que ha penjat. També n’hi ha un de meravellós on apareix al costat del seu estimat Gerard Piqué. Se’ls veu a tots dos junts, abraçats, suspesos en l’aire, enmig d’una mena de Grand Canyongràcies a les ales d’àngel que porta el jugador del Barça, amb el tors nu, sandàlies de gladiador, cobert només per un llençol, mentre miren l’escena el seu gosset Teddy i el seu conill Toby, aquí caracteritzats com un gosset espacial i un conillet karateka amb una cinta vermella al cap i agafant una pastanaga. Una imatge brutal que molts voldrien tenir penjada a l’habitació de casa seva.

@shakira

En veure-ho, el mateix protagonista ha reaccionat a la publicació de la seva parella amb tres emoticones d’un foc cremant.

El que cremarà seran les parets del dormitori de Piqué i Shakira com alguna vegada els doni a la parelleta per reproduir la imatge en viu i disfressar-se així per satisfer les seves fantasies eròtico-festives.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *