Sergio Busquets porta un mosqueig terrible amb el moviment secret al Barça

El Barça té molts problemes i tots els culers ho saben. Econòmicament el club està en la ruïna i esportivament sembla que serà un any de transició. I un dels principals assenyalats és Sergio Busquets.

Sergio Busquets, assenyalat

El migcampista de Badia del Vallès, de 33 anys, és un dels futbolistes de la vella guàrdia que molts culers ja volen jubilar. Un futbolista que destaca quan el Barça té rivals dèbils, però normalment sortint en les fotografies (per negatiu) dels partits grans. Això mateix va tornar a passar contra el Bayern de Munic, saturat, fora de lloc i cometent errades imperdonables que van acabar condemnant el Barça.

Sergio Busquets donant-se la mà amb Gerard Piqué / EFE

És per aquest motiu que al Barça ja comencen a pensar en el futur sense Busquets. El futbolista català acaba contracte al 2023, és a dir, que li queden dues temporades al Barça. Ja durant l’estiu es va voler fitxar Georginio Wijnaldum, que finalment se’n va anar al PSG, però ara el Barça té un altre nom a la llista.

Sense dir res en públic i negociant a l’ombra. Fa uns dies va sonar un nom als mitjans italians que ha posat nerviós Busquets. El jugador que ara segueix el Barça ben de prop és Franck Kessié, jugador del Milan.

Franck Kessié celebrant un gol amb el Milan / EuropaPress

El recanvi és Kessié

El migcampista de Costa d’Ivori, de només 24 anys, és un dels noms que hi ha sobre la taula. Sobretot agrada perquè al final de la present temporada acaba contracte amb el Milan i podria arribar a cost zero al Barça. No és tan fi com Busquets, però sí té físic i capacitat de recórrer molts quilòmetres. A més, la temporada passada va aconseguir 14 gols en 50 partits, cosa que el de Badia no ha aconseguit mai.

La incorporació de Kessié, que encara no té el futur definit i també està pendent de com evoluciona la renovació amb el Milan, que es troba en un punt mort, tindrà alguns inconvenients. El primer és que cobra uns 6 milions d’euros nets, que seria una xifra important dins l’escala salarial d’un Barça arruïnat. I també té el problema de la competència, ja que el PSG, el Liverpool, el Tottenham i l’Atlètic de Madrid estan atents a la situació de l’ivorià.

Franck Kessié jugant un partit dels Jocs Olímpics contra Espanya amb Costa d’Ivori / EuropaPress

Tot i això, i després de veure l’últim partit del Barça a la Champions League, sembla que si no hi ha futur amb Kessié, el club apostarà pels joves. Jugadors com Gavi, Nico González o Yusuf Demir han fet un pas endavant aquest any. I un que ja està consolidat és Pedri González.

 

Imatge principal: Sergio Busquets durant l’escalfament del Barça-Bayern de Munic / EuropaPress

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *