Categories
ELNACIONAL.CAT

Senyals que t’indiquen que hauries de canviar de mòbil

És probable que no existeixi cap altra tecnologia tan important per a la vida diària com el nostre mòbil. Ens manté connectats. Conté totes les nostres dades confidencials. Podem, fins i tot, sentir-nos paralitzats sense ell. Per això és important que arribat el moment de canviar de dispositiu, sapiguem identificar-lo.

Aquí hi ha alguns senyals reveladors que ens posen sobre la pista d’això.

No pots actualitzar l’últim sistema operatiu

Si el fabricant d’un dispositiu no ofereix una actualització a la versió més actual del sistema operatiu, és hora de moure fitxa. És possible que el seu maquinari estigui tan desactualitzat que simplement ja no sigui compatible. Per exemple, és possible que tingui un processador antic. Un dispositiu amb un processador de 32 bits no pot executar un sistema operatiu de 64 bits.

Ja no pots instal·lar pegats de seguretat

Si no pot actualitzar un nou sistema operatiu, almenys mantén-te en una versió del sistema operatiu que rebi els pegats de seguretat actuals. Si prefereixes Android, elegeix un fabricant que sigui un bon soci de Google i automàticament llanci aquests pegats freqüentment. O queda’t amb Apple, ja que tendeixen a oferir suport durant un període de temps més llarg.

El fabricant deixa d’admetre el teu dispositiu

Encara que Apple tendeix a admetre actualitzacions de seguretat per més temps, si el mòbil té més de cinc anys, estàs en problemes. Consulta el web d’Apple per veure si el teu iPhone es considera obsolet. Aquests dispositius poden ser tan antics que és possible que el tràfic de la xarxa no estigui xifrat amb els protocols més actualitzats. Això pot exposar les teves dades confidencials a qualsevol.

El mòbil és tremendament lent

Fins i tot després d’un reinici complet del telèfon, no respon. Estàs obrint aplicacions o pressionant botons i sembla que estàs iniciant Windows 95. Aquests són senyals que és hora d’un processador més ràpid que pugui manipular la seva nova i brillant actualització de sistema operatiu. Apple va reconèixer que els iPhones s’estaven alentint per estalviar bateria, però si el teu mòbil segueix lent després de reemplaçar la bateria (si és reemplaçable), és hora de considerar actualitzar el teu telèfon.

Les aplicacions semblen fallar més

Si les aplicacions de més pes es bloquegen amb freqüència, però no als mòbils d’altres persones, el problema pot ser el teu telèfon i no l’aplicació. Hi ha dos tipus diferents de memòria als dispositius. Un és per a emmagatzemament i l’altre, anomenat RAM, és per executar el sistema operatiu i les seves aplicacions. Dins de la RAM, hi ha diferents assignacions, inclòs un llindar de memòria per executar cada aplicació individual. En dispositius de gamma baixa, aquest llindar pot ser molt baix. Com a resultat, pot experimentar més problemes que el d’aquests amics que van optar per mòbils de gamma mitjana o alta amb una millor assignació de RAM.

La bateria dura només unes quantes hores

Les bateries estan preparades per a 300-500 cicles complets abans que assoleixin el 70 per cent de la seva capacitat. A partir d’allà, si la durada baixa molt, convé canviar de mòbil, tret que es pugui reemplaçar la bateria.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *