S’encasta contra una penya a Engolasters i acaba detingut per positiu d’alcoholèmia

Baixaven d’Engolasters cap a Escaldes, i passada la urbanització la Solana, a 3/4 de 7 de la tarda, el cotxe en què viatjaven, un Volkswagen Golf, va perdre el control de la situació i es va acabar encastant contra una penya. Com a conseqüència de la prova d’alcoholèmia, i després de la pertinent revisió hospitalària, el conductor, un jove resident de 18 anys, va acabar detingut.

En el control va donar 0,97 grams d’alcohol per litre de sang. Havien estat bevent els dos ocupants del vehicle. L’acompanyant, una noia també de 18 anys i titular del vehicle, va haver de ser excarcerada pels bombers. Els danys materials van ser notables. La noia, tot i quedar atrapada a l’interior del cotxe, només va patir lesions en un colze, l’esquerre, i de poca consideració.

No obstant, tant ella com el noi, que es queixava de dolor en un maluc, van ser evacuats cap a l’hospital. Després de la pertinent revisió mèdica, el conductor va quedar detingut per un delicte contra la integritat física i moral i contra la seguretat col·lectiva.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *