Segona plantada institucional de Borràs

La presidenta de Parlament, Laura Borràs, ha declinat la invitació per assistir a la presa de possessió com a cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona del coronel Pedro Antonio Pizarro a Sant Andreu de la Barca (Barcelona).

Així li ho ha manifestat en una carta enviada a la delegada de Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, on assegura que com a presidenta del Parlament es deu “a les aspiracions legítimes de la ciutadania de país que defensa el dret a decidir el seu futur polític”.

Borràs exposa que “les imatges de la violenta actuació dels agents del cos de la Guàrdia Civil durant l’1 d’octubre de 2017 no es poden esborrar de la nostra memòria col·lectiva”. “Sóc coneixedora de les pràctiques que aquest cos, actuant com a ‘policia patriòtica’, ha portat a terme per perseguir la dissidència política”, ha afegit.

Aquesta plantada arriba després que la presidenta del Parlament declinés el mes passat assistir a l’acte de celebració del Dia de les Forces Armades que tindrà lloc dissabte a la caserna del Bruc de Barcelona.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *