Sandra Sabatés, de vacances amb el seu fill, mostra la bonica foto que li ha fet

La presentadora catalana de La Sexta, Sandra Sabatés, des de fa alguns dia, es troba gaudint al màxim de les seves vacances d’estiu. Després de passar uns dies a la Serra de Gredos, tal com va revelar ella mateixa a través de les seves xarxes socials a començaments de juliol, ara ha posat terra pel mig i s’ha allunyat de Madrid, on viu durant l’any per motius de feina, i s’ha desplaçat fins a la seva Catalunya natal, terra que troba molt a faltar i visita sempre que té ocasió.

Sabatés es troba amb els seus amics i família a Granollers, ciutat on va néixer i es va criar. Així ho ha mostrat en les últimes hores amb una captura que ha compartit a Instagram, on acumula més de 122.000 seguidors. Lluint un afavoridor vestit negre i sandàlies marrons, la de La Sexta s’ha retratat en un dels punts més emblemàtics de la ciutat, la plaça de La Porxada. Parlem d’això:

Perfil d’Instagram de Sandra Sabatés

Preciosa“, “Que bé et senta tornar a casa“, “Passa-ho molt bé amb els teus“, “Gaudeix molt de la terra i de la família“, “Que xula la foto” o “Gaudeix de les teves merescudes vacances” són alguns dels missatges que els seus seguidors l’hi han fet arribar. Un repertori de fotos amb el que Sabatés no para de sorprendre. I és que durant el matí del diumenge 18 de juliol la catalana ha deixat a tots impressionats amb la bonica fotografia que el seu fill Koldo li ha fet.

Una captura en la qual la presentadora, relaxada, feliç i somrient, llueix un estiuenc vestit de tirants amb estampat de quadres. Ho fa descalça i tombada en una butaca de vímet, disposat davant d’una paret blava. Molt estiuenc tot plegat. “Quan Koldo em mira“, escriu la presentadora juntament amb un cor vermell, deixant clar que de totes les fotografies que comparteix a les xarxes socials les millors són les que li fa el seu fill, a qui està molt unida. L’adjuntem, a continuació:

Perfil d’Instagram de Sandra Sabatés

Que maca estàs“, “Boniques cames“, “Si la perfecció es pogués dibuixar en un quadre seria aquesta foto” o “Quina foto més bona que t’ha fet Koldo” són alguns dels molts missatges que Sabatés ha rebut en les últimes hores. Preciosa foto del fill de la presentadora nascuda a Granollers, a continuació:

Perfil d’Instagram de Sandra Sabatés

Una fotografia del seu fill Koldo, fruit d’una relació anterior, que Sandra Sabatés va compartir a les seves xarxes socials el setembre del 2019 quan es va casar per sorpresa amb Dani, el seu actual marit el 31 d’agost del mateix any, dies abans de reprendre la seva rutina davant de les càmeres a Madrid. Un enllaç que va agafar a tot el món desprevingut, ja que la catalana el va portar en el més absolut dels secrets, i que va tenir lloc a la localitat de Vilanova del Vallès, a Barcelona.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *